• Domů
  • Recepty
    • Vaření
    • Pečení
  • Zahrada
  • Domácnost
  • Příběh kávy
    • Kávové nápoje
    • Praktické rady a tipy
    • Recenze z kaváren a pražíren
  • Příběh čaje
  • Tradice, zvyky, pranostiky
    • Velikonoce
    • Vánoce
  • Tipy na výlety
    • Hrady a zříceniny
    • Muzea, galerie, výstavy
    • Výlety do přírody
    • Výlety do měst a obcí
    • Výlety s dětmi
    • Únikové hry
    • Rozhledny
    • Recenze z cest
      • Recenze z restaurací
      • Recenze ubytování
    • Naučné stezky
    • Miniprůvodce 48 hodin
  • O mne

Vaření

Recept na zelné těstoviny s uzeným masem

Recept na rychlé malinové těstoviny s malinami a cukrem

Recept na lehký letní salát s ovocnými těstovinami a lesním ovocem

Recept na zapečené zelné těstoviny s uzeným masem

 
 

Rychlý recept na zelné těstoviny s uzeným masem a se zelím

Recept na jahodové těstoviny s tvarohem a lesními jahodami

Rychlé šunkofleky bez lepku i bez laktózy

Tradiční kuře na paprice, které zvládne připravit úplně každý

Vynikající domácí pizza bez lepku i bez laktózy

Recept na banánové těstoviny s banánem a čokoládou

 

Smažený kapr a bramborový salát. Tradiční štědrovečerní večeře už od 20. století

Trhané maso, pochoutka kterou lze podávat na mnoho způsobů

Recepty, které vám pomohou zpracovat přebytky z božíhodové hostiny

Recept na tradiční hovězí svíčkovou na smetaně

Recept na slavnostní pečenou krůtu s nádivkou

Tradiční nádivka třikrát jinak

Je libo karlovarský, houskový nebo bramborový knedlík?

 

Bramborový salát třikrát jinak

Kuba, tradiční štědrodenní pokrm, který by neměl chybět na svátečním stole

3 základní vývary, které když se jednou naučíte vařit, kupovaný bujón už v kuchyni nepoužijete

Tradiční utopenci, pochoutka nejen k pivu

Recept na vynikající pepřovou omáčku vhodnou ke všem druhům steaků

Americké brambory, skvělá příloha nejen ke steakům

5 skvělých dipů ke grilovanému masu i k americkým bramborám

Nakládané sýry, pochoutka nejen k vínu a pivu

Utopenci třikrát jinak

Kysané zelí, přírodní pomocník na podporu imunity

Jemní utopenci s hořčicí

Bobkový list, list z vavřínu vznešeného, je základní surovinou těch nejlepších vývarů

Domácí majonéza třikrát jinak

Utopenci s hořčicí

 

 

 

Kontakt

Jana Beranová

Telefon: +420 607 078 560 

E-mail: info@janula.cz 

 

vytvořeno systémem ClickEshop.cz